Bästa Aktuella Bonusar

LeoVegas är en av de bästa siterna för svenska spelare. De har en av de bästa och mest moderna siterna med bra support, många spel och viktigast av alla, grymma bonusar. Dessutom har de legenden Frank Andersson som ambassadör. När man kommer till LeoVegas som ny spelare får man upp till 10 000 kronor och 200 free spins i bonus. Det första som händer när man skapat sitt konto hos LeoVegas är att man får 20 free spins som gratisbonus. Det enda som krävs för att få dessa free spins är att man skapar sitt konto och för det belönas man med 20 Free spins.

När man sedan gör sin första insättning så ger LeoVegas dig en bonus som är dubbelt så stor som ditt insatta belopp, alltså 200 % av din insatta summa. Man kan få max 1000 kronor i bonus på den första insättningen vilket innebär att om man sätter in 500 kronor så maxar man den här insättningsbonusen på 200 %. Tillsammans med bonuspengarna får du även 180 free spins till.

Gör man en andra insättning så får man 100 % upp till 3000 kronor och den tredje och fjärde insättningen ger 50 % upp till 3000. Adderar vi ihop bonusarna från de olika insättningarna så får man totalt 10 000 kronor och 200 free spins på LeoVegas om man maxar varje bonus.

Hos LeoVegas är man dessutom automatiskt med i deras VIP-klubb. Som medlem där får man poäng för allt man spelar. Ju mer man spelar och desto högre nivå når man. Ju bättre nivå man har desto bättre bonuserbjudanden kan man få.

De har också massvis med tävlingar och andra roliga kampanjer som man kan vara med i som spelare där. Priserna kan vara allt från pengapriser och free spins till exklusiva respaket till varma länder.